(ВИДЕО) Старата чаршија во Охрид во моментов, поплавена! – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Старата чаршија во Охрид во моментов, поплавена!

Старата чаршија во Охрид во моментов.
Градот е погоден од силен дожд кој сокаците и чаршијата ги претвори во реки.