(ВИДЕО) Автобус на превозник од Бугарија полн со туристи остана дефект во близина на Трпејца – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Автобус на превозник од Бугарија полн со туристи остана дефект во близина на Трпејца

Автобус на превозник од Бугарија, полн со туристи остана дефект во близина на Трпејца. Додека шоферот се трудеше да го оспособи возилото патниците сами се организираа и го регулираат сообраќајот на патот кој на тоа место е широк само 5 метри.