АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Се отстрануваат нелегалните тезги на кејот

Од како претходно со одлука на Совет Локалната самоуправа на одреден начин ги спаси луѓето кои сакате рблтст со тезги од оние кои на нив профотораа, денес се отстрануваат довопоставените тезги на Кеј Македонија.
Очигледно е дека подобрите услови и фер односот кој го направи оваа власт ќе се спроведе до крај.
Тезгите кои ги подига пајакот се носат во депо, а узурпагорите ќе треба да платат лежарина ако сакаат да ги добијат назат.