АктуелноОхрид

Петкоска за Лазареска: Што говорат, а што прават!?

Што говорат, а што прават!?
🟥 Истата Жаклина Лазаревска (и претставниците на СДС/ДУИ) која повикуваше да имаме разбирање за горливиот проблем со менструалната сиромаштија, денес го одби(ја) амандманот за истата оваа цел!
📌 Не веруваме во вашите зборови, покажете дела, напиша на својот ФБ профил пратеничката од ВМРО ДПМНЕ, Лидија Петкоска.

извор: ФБ Лидија Петкоска

фото: Архива