АктуелноОхрид

(ФОТО) Сега се сигурни – сообраќаен знак и постоље на држач за чадор за сонце заклучени со клуч за велосипеди

Што е сигурно, сигурно е. Некој плашејќи се некој да не ги укради сообраќајниот знак, или пак постољето на држачот за чадор за сонце истите ги заклучил со клуч за велосипеди на ул Македонски просветители. Е сега веруваме дека е мирен …

извор: Охрид 1

фото: Охрид 1