АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

ОО СДСМ Охрид ќе одржи трибина за политиките и мерките кои ги спроведува Владата на Република Северна Македонија

Денес , 16.06.2022 (четврток) во 19:00 ч. во Галеријата во Центарот за култура „ Григор Прличев ” Охрид , ОО СДСМ Охрид ќе одржи трибина за политиките и мерките кои ги спроведува Владата на Република Северна Македонија.
Со свои говори присутните на трибината ќе ги поздрават 🗣 претседателката на ОО СДСМ Охрид Кристина Крлеска Деспотоска, 🗣пратеничката во Собранието на Република Северна Македонија и претседателка на собраниската комисија за образование, наука и спорт Жаклина Лазаревска и 🗣 координаторката на советничката група на СДСМ и коалицијата во Советот на општина Охрид Живка Ангелоска .
Срдечно Ве покануваме да присуствувате на овој настан, со цел да се запознаете со актуелните мерки кои стојат на располагање пред граѓаните заедно со идните политики кои се предвидени да се реализираат од Владата, а насочени во целост кон добробитот на сите граѓаните.✊
OO СДСМ Охрид