АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Извршено расчистување на дивите депонии покрај патот што ги поврзува селата Велгошти и Лескоец,

Извршено е расчистување на дивите депонии покрај патот што ги поврзува селата Велгошти и Лескоец, место викано Плитинци.
Дополнително се изврши порамнување и тампонирање на патот во должина од 1100 метри, напиша во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.