АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Прекин на јавниот повик за субвенционирање при купување велосипеди во 2022 од страна на општина Охрид

Се известува јавноста дека поради целосно исцрпување на предвидените средства од буџетот на општина Охрид, се прекинува Јавниот Повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на општина Охрид за купување велосипеди во 2022 година.

Јавниот повик беше објавен на 30-ти март 2022 година, согласно Програмата за поддршка на локалниот економски развој на општина Охрид за 2022 година.

 

општина Охрид