АктуелноОхрид

ГРК Охрид ги започна тренинзите со селектираните ракометари од сите категории на тимот

ГРК Охрид под палката на Горан Андоновски заедно со помошникот тренер Наум Бабачев ги започна тренинзите со селектираните ракометари од сите категории на тимот.