АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Решен проблемот на граѓаните на самиот влез во Охрид

ПО 12 ГОДИНИ БАРАЊЕ ДО ЛОКАЛНАТА И ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ, ДЕНЕС КОНЕЧНО СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМОТ НА ГРАЃАНИТЕ ПРЕД САМИОТ ВЛЕЗ НА ГРАДОТ
По налог на Општина Охрид, се реши долгогодишниот проблем со дива депонија и обраснатиот појас на Бул.Туристичка (на самиот влез на градот -Плавобели згради).
🚜Во акцијата беа вклучени 2 машини, 1 камион, 2 трактори и 14 луѓе, а оваа акција траеше две недели, информираат од ЈП Охридски Комуналец.