АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Вевчанските извори добија нови мостови, клупи и светилки

Во споменикот на природата Вевчански Извори изградени се нови и извршена е реконструкција на постоечките мостови, огради, клупи и светилки.