АктуелноОхрид

Отворен патниот правец Охрид-Ресен преку Галичица

Патниот правец Охрид – Ресен, преку националниот парк Галичица е отворен за сообраќај до 01.10.2022 за возила со вкупна маса до 3,5 тони, информираат од АМСМ.