АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП ,,Водовод,, Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 30ти мај до 5ти јуни, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Илинденска”
– “Славеј Планина”
– “Петар Поп Арсов”
– “Лагадин”
– “Прилепска”
– “Ирена Мирка Гинова”
– “Јабланица” бр.48
– “Сирма Војвода”
– “7ми Ноември”
– “Македонски Просветители”
– “Лазо Трпоски”
– “Бистрица”
– Пешачка патека кај “Кадмо”
– Езерска полиција
– С.Велгошти
🛠 Приклучени во мрежа се неколку објекти на улицата “Македонски Просветители” и еден во селото Лескоец, информираат од страна на ЈП Водовод Охрид .