АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Одбележување на големиот христијански празник Спасовден во манастирот во Горно Лакочереј

После долго време , даде Бог , празникот ВОЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО -СПАСОВДЕН да се одбележи како што налага традицијата , со веселба и дружба !
Затоа , ве покануваме , вечерва , во Манастирот , да уживате во музиката и да се заблагодариме на Бога , преку молитва !
Вечерната литургија започнува во 19:00 часот а после тоа следува забава со музика и вечера !
ЗА МНОГУ ГОДИНИ !!!
-информираат од мнастирот.
фото ФБ страна Манстир Св.Спас Горно Лакочереј