АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Исчистени шахтите на улицата ,,Коста Абраш,,

Екипа на одделението за фекално и атмосферско одржување изврши проверка и чистење на сливници за атмосферска канализација на Ул. Коста Абраш. Редовното одржување придонсува за подобар проток на течности и намалување на дефекти, информираат од ЈП Нискоградба Охрид.