АктуелноОхрид

(ФОТО) Екипите на Охридски Комуналец на терен

Екипите на Охридски Комуналец на терен
👉Носење земја на ул.Јане Сандански околу детското игралиште
👉Тековно косење околу игралиштето на ул.Карпош Војвода
👉Редовно чистење на обраснатото зеленило по Бул.Туристичка
👉Плевење и редовно тековно косење низ Бул.Туристичка
👉Вадење на малиот плоштад
👉Плевење на кружното “Асном”
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.