АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Работна акција на ТППЕ Охрид

Во текот на денешниот ден територјалната против пожарна единица спроведе работна акција за поставување надворешна врата пред објектот каде што е сместена пожарната во Охрид.