АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) И рибите ли „прават“ палачинки? Пластична амбалажа, шишиња, гума од точак – секојдневно се вадат од Езеро

Некако ни стана навика после тренинг да собериме едно врешче џубре. Вчера собравме многу пластична амбалажа од храна, некое пластично шише, една гума од точак, најразлични најлони и ситни пластични фрагменти.

И трениравме и уживавме и чистевме и видео напрајвме.

Биди еко херој. Активирај се. Можеме.

Камера: Игор Буловски ⛄
Монтажа: Никола Паскали 🎱
Локација: Плажа Срјшче, Стар Град
Длабочина: 7 метри
Температура: 13,5 °С (стабилна)