АктуелноОхрид

(ФОТО) ЕКО ФАП со акција за расчистување кај Бејбунар

Зимата навистина помина, ама дури трепниш другата ќе дојт и гуната пак ќе требит!
Пак ќе дојдет дечиња на санкање на култното место кај Бејбунар од кое чичковците од ЕКО ФАП Охрид до сега собраа два камиони отпад за местото да е чисто , а санките да летет!
Со љубов до најмилите, до иднината на Охрид, до нивното височество ДЕЦАТА!
Акцијата ја посветуваме на нив, како мал придонес за нивните спомени од Бејбунар на зима!
-напиша во својата ФБ објава активистот на ЕКО ФАП, Горан Устијаноски.