АктуелноОхрид

(ФОТО) Дупката на „Јане Сандански“ обезбедена, од локалната велат во најбрз можен рок ќе биде санирана

Екипи на општинските јавни претпријатија веднаш излегоа на терен и ја обезбедија дупката на “Јане Сандански”. Во најбрз можен рок ќе биде санирана велат од локалната самоуправа

извор: Охрид 24