АктуелноОхрид

(ФОТО) Внимавајте! Пропадна асфалтот на улицата “Јане Сандански”

Пропадна асфалтот на улицата “Јане Сандански”. Граѓаните револтирани, прашуваат како се градела улица  и дали изведувачите воопшто запазуваат некои стандарди при изградба?

Сега ЈП веднаш ќе излезат на терен за да се санира проблемот, а во меѓу време вие внимателно движете се на овој потег.

 

Фото: Охрид 24