АктуелноОхрид

Мицкоски: Се решава деценискиот проблем на граѓаните со изградба на фекална канализација во село Лескоец

Изведба на фекална канализација во село Лескоец со која се решава децениски проблем на граѓаните за околу 40 домаќинства. Градоначалникот го реализира проектот во првите 6 месеци.
И изведба на асфалтерски работи, партерно уредување на тротоарски површини и изградна на атмосферска канализација на ул. „Момчило Јорданоски“, напиша во својата ФБ објава лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски при денешната посета во Охрид.