АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Се реконструираат паркинзите, сообраќајниците и тротоарите во населбата “Христо Узунов” во Охрид

Локалната самоуправа интензивно работи на средување на Охрид пред летната туристичка сезона. Но, градот покрај тоа што треба да е убав за туристите, треба да биде и функционален за жителите.  Се поправа дотраената водоводна мрежа, се реконструраат паркинзи, се асфалтираат улици…

Во моментов се реконструираат паркинзите, коловозите и тротоарите во населбата “Христо Узунов” во Охрид.