АктуелноОхрид

Почина професорот по физичка култура и истакнат спортски работник Миле Христовски

Во 84-та година од животот, синоќа во Охрид почина професорот по физичка култура и истакнат спортски работник Миодраг (Миле) Христовски.

Посмртните останки на проф. Миле Христовски ќе бидат изложениво капелата на градските гробишта во Охрид во сабота, 7 мај, од 12 до 12:30 часот.