(ВИДЕО) Турист од Индија нуркаше со Акватек – воодушевен од Охридското Езеро – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Турист од Индија нуркаше со Акватек – воодушевен од Охридското Езеро

Езерото е рзбудено од зимскиот сон. Идеално време за нуркање. Водата свежа, надвор топло и сончево.

Нуркачкиот центар „Акватек“  му ги презентираше убавините на Езерото на турист од Индија.

„Температурата на вода: 13°С
Температурата на воздух: ☀️

ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ ПРИРОДНИТЕ УБАВИНИ ВО МАКЕДОНИЈА

ДА ПРЕСТАНЕМЕ ДА КОРИСТИМЕ ПЛАСТИКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА

ПОДВИДНИ АВАНТУРИ НИЗ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО / НУРКАЧКИ ЦЕНТАР АКВАТЕК

Уживајте во новото видео со убавините на Охридско Езеро и нашиот турист од Индија“, велат од Акватек.