АктуелноОхрид

(ФОТО) Првомајски подарок за охриѓани и туристите – осветлена „Билјана“ кај нејзините извори

Во рамките на акцијата за осветлување како дел од проектот на Лајонс клубот „Лихнидос“ – „Охрид – град на светлината“ од вечерва е пригодно осветлена и скултурата „Билјана“ во непосредна близина на изворите во месноста Студенчишта, објави идејниот творец на Проектот проф. д-р Зоран Тунтев на социјалните мрежи.