АктуелноОхрид

Хотел „Тино“ Свети Стефан има потреба од готвач, помошник во кујна како и сезонски работници

Хотел „Тино“ Свети Стефан има потреба од готвач, помошник во кујна.

Исто така во моментов Хотел Тино Свети Стефан има потреба и од сезонски работници за шанкер и келнер.

Контакт 070/352-712.

Хотелот Тино е надалеки познат по својата гостопримливост, услуга, квалитетна и разновидна храна, како и мирен амбиент за одмор на душа и тело.

„Тино“, претставува спој на традиција и квалитет и амбиент кој ја смирува душата. Хотел Тино модерен и атрактивен хотел , дизајниран да ги задоволи сите стандарди и желби на гостите.