АктуелноОхрид

Поради дефект неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на: „Дејан Војвода“ , дел од „Македонски Просветители“ и дел од Туристичка

Поради настанат дефект на водоводната мрежа – пукната цевка со профил ф110 , денес од 08:30 часот ќе има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на следните улици : „Дејан Војвода“ , дел од „Македонски Просветители“ (на потегот од „Пожарна“ до „Електродистрибувија“) и дел од „Бул.Туристичка“. Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен, до завршување на санацијата.