АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Празнични пакети за лицата од социјален ризик

По повод велигденските празници, градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков и секретарот Александар Китески доделија пакети со прехранбени производи и средства за хигиена на лица од социјален  ризик. Дел од пакетите беа доставени во студентскиот дом „Никола Карев“, каде оваа категорија луѓе користат услуги, а дел во црквата Св. Богодродица – Каменско за  верниците.

 

 

општина Охрид