АктуелноОхрид

(ФОТО) Заради прекоп на ул,,Карпош Војвода,, затворен дел од улицата

Затворена за сообраќај улицата ,,Карпош Војвода,, поради прекоп, за приклучување на стамбена зграда на канализационата мрежа.