Охрид

Прв хуманитарен собир организиран од “cars_club_mk” – забава дружење и секако да насмееме некое од детските лица

На ден 17.04.2022 се одржа првиот хуманитарен собир организиран од “cars_club_mk” со цел да се овозможи забава дружење и секако да насмееме некое од детските лица на кои навистина им е потребна нашата хуманост..

Голема благодарност до спонзорите: “Filma Production”, “Uno Coffee Bar”, “Power Production”, “Gugu Design Ohrid”, “Top Market”, “Stikeri Mk”, “Denis Don Photography”,”Марио Јованоски”, “ЈП Охридски КОМУНАЛЕЦ”, “Buco King”, “Два бисери ЛЕТНИЦА”, “Етно ресторан ДЕДО ДИМО”, “DJ Dostin”, “Авто Мото Друштво”, “Пекара Феникс”, “Elbo sound” и сите кои учествуваа на хуманитатниот собир..

Исто така им се заблагодаруваме на семејството “Чингоски” и на фирмата “Сезонски извор 2013 ДООЕЛ” сопственост на “Игор Крстовски” и здружението за ретки болести “Ретко е да си редок” кои ни овозможија да го направиме овај “Прв хуманитарен собир”..

Организирано од: “Cars Club Mk”