АктуелноОхрид

(ФОТО) Решен три деценискиот проблем со водата која ги поплавуваше подрумските простории на Архивот

После три ДЕЦЕНИСКИ проблем со водата која ги поплавуваше подрумските простории на Архивот …КОНЕЧНО на нашата генерација им дојде време да го реши деценискиот проблем…Благодарност до челните луѓе на Архивот за поддршката и разбирањето при решавањето на овој проблем…благодарност до сите инволвирани…од ЈП Водовод до поединци кои го открија дефектот како и сите оние кои се насочија кон решавање на истиот…АРХИВОТ ТРЕБА и МОРА ДА Е НАЈСИГУРНО МЕСТО за чување на НАШАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА,се вели објава Државен архив на Република Северна Македонија – Подрачно одделение Охрид.