АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Хортикултурно се разубавува улицата “Јане Сандански” во Охрид

Екипите на ЈП Охридски Комуналец со полни раце работа. Не само строгиот центар на Охрид, туку и поширокото централно подрачје го разубавуваат. Денеска хортикултурно се разубавува улицата “Јане Сандански” во Охрид.