Охрид

Саем на книгата на Матица македонска во Охрид

Во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“од понеделник до петок ( 11.04 – 15.04 ) 2022 г.

Работно време: 11.00 – 17.00ч.

НАША Е ПОКАНАТА И ПРОСТОРОТ, КНИГИТЕ ОД ИЗДАВАЧОТ МАТИЦА, А ПРОДАЖБАТА Е НА КНИЖАРНИЦА ПРОСВЕТА ОД ОХРИД.

 

НУ Библиотека