АктуелноОхрид

Патниот правец Струга-Дебар од денес затворен за сообраќај

Патот Струга – Дебар од денеска ќе биде затворен за сообраќај во периодот од 10 до 14 часот поради санација на свлечишта.

Градежните активности ќе ги изведува Друштво за градежништво „Пелагонија“ АД Гостивар во наредните шест месеци.

Според информацијата на изведувачот, ќе се санираат свлечишта на 19+500 километри, кај селото Глобочица и 24 километри, кај селото Луково.

 

АМСМ