АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП Охридски Комуналец на терен

Екипите расчистуваат депониран зелен отпад во н.Даљан, ул.Васил Стефоски, ул.Ариф Мустафа
🚜Акција и чистење на крајбрежен појас поради големи наноси од трска, реса и комунален отпад
-информираат од ЈП Охридски Комуналец.