АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Важно известување од територјалната против пожарна единица Охрид

Известување !
Поради технички проблем не може да се оствари повик на итните броеви во Пожарна и Полиција !!!
За итна потреба од ТППЕ – Охрид моментален број
+38978253555
+38978308154
-информираат од ТППЕ Охрид.