АктуелноОхрид

(ФОТО) Дел од денешните активности на ЈП Нискоградба

Дел од денешните активности:
– Чистење на Атмосферска и Канализационна мрежа кај Капетанија на пристаништа и “ресторан Чун“.
– Санација на оштетени бехатонски подлоги на “кеј Македонија“
– Подигање и нивелирање на шахти на бул. “Македонски Просветители“
-информираат од ЈП Нискоградба Охрид.