АктуелноОхрид

Огласи за работа на Аеродромот „Свети Апостол Павле“ во Охрид

ТАВ Аеродроми обезбедуваат интегрирани услуги во сите области на аеродромското работење и во глобални рамки управуваат со 92 аеродроми во 26 земји. Како членка на групацијата ADP, ТАВ Аеродроми е дел од водечката платформа за управување со аеродроми на глобално ниво. Во Република Северна Македонија, ТАВ Аеродроми ги опслужуваат Меѓународниот аеродром Скопје и Аеродромот „Свети Апостол Павле“ во Охрид.

ТАВ Македонија, како дел од ТАВ Аеродроми во моментов е во потрага по нови вработени  за потребите на Аеродромот „Свети Апостол Павле“ во Охрид за позициите:

Агент за ФИДС Информации

Транспортен работник

Електро техничар

Оператор за багажен систем

Агент за прифаќање и испраќање патници