АктуелноОхрид

ТППЕ Охрид со апел за совесно и одговорно однесување на граѓаните на општина Охрид

Поради зголемениот број на интервенции на отворен простор во овој период од годината,споредбено со изминатите години,ТППЕ – Охрид упатува АПЕЛ до сите граѓани на Општина Охрид и Општина Дебарца,да се однесуваат совесно и одговорно,да не вршат потпалувања и да бидат внимателни при движење на отворен простор, информираат од ТППЕ Охрид.