АктуелноОхрид

(ФОТО) Дојава за пожар на отворен простор

Денес во 16ч.примена дојава за пожар на отворен простор кој влегува во територијата на националниот парк Галичица.Интервенирано со 1 возило и 4 пожарникари,информираат до ТППЕ Пожарна Охрид.