АктуелноОхрид

Исчезна Охриѓанец, последен пат виден вчера на градскиот кеј – носи темно сина јакна, темно сиви фармерки, плави патики и плетено капче

АПЕЛ
63 годишниот Владо Ќосески, последен пат е виден вчера, 21 март во 13:00 часот.
Излезен бил на пешачење, облечен во темно сина јакна, темно сиви фармерки, плави патики, носел плетено капче. Виден е на градскиот кеј, во близина на хотел „Тино“.
Се замолуваат сите граѓани, доколку го виделе или имаат информации кои можат да помогнат за негово пронаоѓање, веднаш да се јават на телефонскиот број 075/424-255.