АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Читење на шахтите и сливниците за атмосферска вода на ул. Егејска

Екипа од одделението за фекално и атмосферско одржување во рамките на своите активности врши проверка и чистење на шахтите и сливниците за атмосферска вода на ул. Егејска. Редевно одржување на мрежата за одведување на отпадни и атмосферски води ги намалува шансите за поголеми дефекти и одливање на отпадни води, информират од ЈП Нискоградба Охрид.