АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Стара куќа која се распаѓа – опасност за минувачите по Струшкото шеталиште

Стара куќа во Строгиот центар во Стуга, опасност за минувачите. На видеото кое е поставено вечерва на социјалната мрежа фејсбук, се гледа како од горниот дел на куќата е падната греда на самото шеталиште, но постои опасност да падне и поголем дел од оградата од терасата.

Ова е центарот на Струга, па од тука се наметнува прашањето зошто делот не е заштитен и обезбеден за минувачите?

видео ФБ : Глигор Ќато