(ФОТО) Извршено вонредно чистење на пумпната станица кај х. Александрија – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Извршено вонредно чистење на пумпната станица кај х. Александрија

Екипата за одржување на пумпни станици, изврши вонредено чистење на пумпна станица кај хотел Александрија. При чистењето извадено е значително поголема количина отпад која придонесува за спречување на нормално функционирање на пумпите, стои во ФБ објавата од ЈП Нискоградба Охрид.