АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) „Македонско девојче“ во изведба на Црногорски ансамбл

Вниманието на Охриѓани денеска го привлече настапот на Црногорски ансамб кој меѓу другите извдби од својот репортоар ја изведе и „Македонско девојче“. Концертот се изведе на мини сцената до Амамот. А самиот факт што концертот беше на самата чаршија, сите минувачи кои го искористија слободниот ден за прошетка по сонце застанаа да уживаат во изведбите.