АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Чистење и проверка на шахтите на ул. “Богомилска”

Екипа од одделението за фекално и атмосферско одржување во рамките на своите активности врши проверка и чистење на шахтите на ул. Богомилска. ‼️‼️ Апелираме до граѓаните да внимаваат на начинот и видот на отпадот кој го депонираат. Посебно апелираме да не се фрлаат влажни марамчиња и други женски хигиенски производи од кои во најголем број на случаи се појавуваат дефекти.‼️‼️

-информираат од ЈП Нискоградба Охрид.