Наш ИзборОхрид

(ФОТО) Автомобил наместо по патеката се удри во ѕидчето пред тревната површина на бензиската пумпа Подмоље

Автомобил наместо по патеката се удри во ѕидчето пред тревната површина на бензиската пумпа Подмоље. Не знаеме дали возачот побрзал да наточи гориво и да ги избегне гужвите, не проценал добро каде треба да се движи, или станува збор за дефект.