Ристе Јанкоски е нов директор на СОСУ “Св. Кирил и Методиј” Охрид – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Ристе Јанкоски е нов директор на СОСУ “Св. Кирил и Методиј” Охрид

Со одлука на градоначалникот Кирил Пецаков, за нов в.д. директор на средното економско училиште СОСУ “Св. Кирил и Методиј”, е назначен Ристе Јанкоски.

Јанкоски доаѓа од редот на вработените, каде е професор по спорт и спортски активности.