АктуелноОхридПоследни Вести

(ФОТО) Топли оброци за сите 92 ца вработени од Ј.П ,,Охридски Комуналец” кои го расчистуваат снегот

Ј.П ,,Охридски Комуналец” обезбеди за сите 92 вработени топли оброци кои беа директно вклучени во расчистување на снегот.Исто така се подели и топол напиток чај кој беше обезбеден од кафе бар ,,Инстинкт”.